PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA

Dobrodošli na web stranicu Toplice Topusko. Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa ovih web stranica, prihvaćate u potpunosti navedena pravila i uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

SVRHA STRANICE

Ova stranica je napravljena s ciljem promicanja turizma u Topuskom, istraživanja povijesnih događaja i lokaliteta. Stranica ne promovira fizičke ili pravne osobe, te se putem nje ne ostvaruje nikakav prihod. Ukoliko napravite donaciju na stranici, sva sredstva će biti usmjerena ili na održavanje stranice ili razvoj drugi projekata.

SADRŽAJ WEB STRANICE I AUTORSKA PRAVA

Sadržaji i formati na ovim web stranicama, osim dijela tekstova i fotografija koji nisu komercijalnog karaktera te su isključivo namijenjeni informiranju gosta i promicanju hrvatske turističke ponude, vlasništvo su osnivača i urednika ove web stranice. Sadržaj se smije kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava.

Ukoliko primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava sa naše strane, molimo Vas da nam javite na mail adresu info@toplice-topusko.com.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Ove web stranice mogu sadržavati linkove na web stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom ovog portala i portal nije odgovoran za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.

PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA I SADRŽAJA PORTALA

Toplice Topusko portal zadržava pravo promjene uvjeta korištenja ili izmjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na našim stranicama bez obaveze prethodne najave. Toplice Topusko portal nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

U Topuskom, 17.srpnja 2020.