Smještaj u Toplicama Topusko

Ovisno o vašim preferencijama za vaš boravak možete izabrati hotel Toplicu gdje možete birati između noćenja s doručkom, polu ili punog pansiona. Ako ipak više volite pripremati svoju/lokalnu hranu izaberite neki od privatnih apartmana koji se nalaze u samom mjestu ili selima oko Topuskog.

Cijene apartmana su pristupačne, već od 200,00 kuna po noćenju za dvije osobe. Kvaliteta smještaja se sve više podiže. Cilj razvoja je da imamo više seoskih gospodarstava gdje bi mogli boraviti i u potpunosti uživati u seoskom životu i mirisima (da, nekada oni nisu najugodniji, ali ipak to je autentični boravak na selu 😀)

REZERVIRAJ SMJEŠTAJ

Sav smještaj možete vidjeti dolje niže, nakon čega će te biti preusmjereni na stranice Turističke zajednice Topusko ili Top Termi.

ZANIMLJIVOSTI

Za vrijeme “Pax Romane” ili “Rimskog mira koji je trajao 200 godina viši slojevi stanovništva su često putovali u svrhu odmora i oporavka. Zahvaljujući svojoj poziciji (blizina stare rimske ceste – Via Gemina) rimski Ad Fines je prije 1900 godina primao mnoge putnike, te stoga možemo pretpostaviti da je i tad u Topuskom bilo nekakvo prenoćište u sklopu termi.

REZERVIRAJ

Hotel Toplica

REZERVIRAJ

Privatni Smještaj